2710222285 Eθν. Αντιστάσεως & Τ. Σεχιώτη, Πλατεία Αγ. Βασιλείου
hero image
 
 
 

Συστεγαζόμενα Φαρμακεία | Τρίπολη

Βασιλική Φράγκου - Αντώνιος Γεωργακόπουλος

 

 

 Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ 

 

Βασικός στόχος της καθημερινότητας μας είναι η ορθή χρήση των σκευασμάτων που χορηγούνται στους ασθενείς του φαρμακείου μας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της υπεύθυνης και έγκυρης πληροφόρησης που παρέχουμε στα άτομα που μας επιλέγουν, τόσο για  τα συνταγογραφούμενα  φάρμακα (επεξήγηση οδηγιών θεράποντα ιατρού) όσο και για τα ΜΗ συνταγογραφούμενα φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής,  προϊόντα αυτοφροντίδας και αυτοθεραπείας ήπιων περιπτώσεων, π.χ. αναλγητικά, τοπικά αντιφλεγμονώδη,  αντιβηχικά, αντιμετώπιση εποχικού κρυολογήματος, τσιμπήματα, πρώτες βοήθειες κ.α..
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση και καθοδήγηση του ασθενή όσον αφορά την ορθολογική χρήση των φαρμάκων/σκευασμάτων  (συμφώνα με τις οδηγίες του ιατρού του) και την αποφυγή ατυχημάτων από κακή χρήση (π.χ. αλληλεπιδράσεις φάρμακου-φάρμακου, λήψη τοξικής δόσης κ.α.), λαμβάνοντας πάντα υπ όψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης.
Από την συμβουλευτική μας δεν θα μπορούσε να λείπει η συμβουλή ομορφιάς και υγείας του δέρματος. Βάσει των ειδικών αναγκών κάθε δέρματος καταλήγουμε στο κατάλληλο δερμοκαλλυντικό για εσάς μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ένα υγιές και όμορφο δέρμα στο πέρασμα του χρόνου.